Covid-19

Alle elever, kursister, medarbejdere og gæster på skolen kunne fremvise gyldigt coronapas og bære mundbind i fællesområder. > Læs vores retningslinjer

Vil du lære et fag og sikre din fremtid?

Mandag 17. januar 2022 har vi uddannelsesstart på en række erhvervsuddannelser.  

Uddannelserne begynder med 20 uger på vores værksteder, hvor du bliver mødt af dygtige og erfarne faglærere, der sætter en ære i at lære dig deres håndværk.

Derefter er du klar til at komme i lønnet praktik. Vi hjælper dig, hvis du har svært ved at finde en praktikplads og uddannelsesgarantien sikrer, at du altid kan komme videre. 

Læs mere om adgangskravene på ug.dk

Tilmeld dig via optagelse.dk

Du kan læse mere om de enkelte uddannelser nedenfor. Men du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for en snak - du finder vores kontaktoplysninger under/til højre for denne tekst. 

- Gastronom (kok)

- Ernæringsassistent

- Tjener

- Handelsuddannelsen 

- Detailhandelsuddannelsen

- Anlægsstruktør

- Bygningsstruktør og Brolægger

- Automatik og Proces

- Data og Kommunikation

- Elektriker 

- Murer

- Personvognsmekaniker

- Smed

- Tømrer

- Lastvognsmekaniker 

 

PS: Når du har taget en erhvervsuddannelse, står du ikke blot bomstærkt på jobmarkedet, men du har også foræret dig selv en fremtid fuld af muligheder.

De fleste vælger efter endt uddannelse at tage job inden for deres fag, men et svendebrev/fagbevis åbner også mange andre døre: Du kan fx vælge at arbejde i udlandet i perioder, du kan med tiden specialisere og videreuddanne dig, du kan deltage aktivt i den grønne omstilling af samfundet eller du kan satse på at blive selvstændig.

Brug for en snak? Ring eller skriv til os