Covid-19

Elever, kursister, medarbejdere og gæster på skolen skal kunne fremvise gyldigt coronapas (kravet udfases 1. august) > Læs vores retningslinjer

Indskrivning til AVU/FVU og HF-enkeltfag

Hvis du ønsker at søge optagelse, skal du først have en samtale med en af vores studievejledere, så I sammen kan afdække, dels om du er fagligt rustet til starte på uddannelsen, dels hvordan du sammensætter dit skema, der passer til dig.

Tilmeldingen skal ske ved personligt fremmøde på Campus Bornholm.

Tilmelding til HF-enkeltfag 

HF-enkeltfag er en studieforberedende gymnasial uddannelse for både unge og voksne. Uddannelsen giver alle muligheder for, at du kan kvalificere dig til både korte og mellemlange videregående uddannelser samt universitetsuddannelser.

> Læs mere

> Se HF-e studievejledernes træffetider i uge 32

Forud for samtalen er det være en god idé, at du sætter dig ind i, hvilke fag vi udbyder. Det kan du se her.

Tilmelding til AVU - almen voksenuddannelse

AVU giver mulighed for at afslutte en almen forberedelseseksamen, som giver adgang til at læse videre på 2-årigt HF. For at blive optaget på AVU skal du som hovedregel være fyldt 25 år.

Kontakt studievejleder Marie Grove på mail mgro@cabh.dk eller på telefon 3065 0231. 

> Læs mere

FVU - forberedende voksenundervisning

Gratis kurser til voksne, som har brug for at kunne læse, skrive og regne bedre i dagligdagen. For at blive optaget på FVU, skal du som hovedregel være fyldt 25 år.

Hvis det er første gang, du søger optagelse på FVU, skal du gennemføre en obligatorisk test, der viser, om FVU er det rette tilbud til dig. Efter optagelsen på FVU vil du blive testet for at blive placeret på det rigtige trin. Har du tidligere deltaget i FVU undervisning, skal du ikke testes.

Kontakt studievejleder Marie Grove på mail mgro@cabh.dk eller på telefon 3065 0231.

> Læs mere

OBS 1: Hvis du kommer i bil og parkerer på vores p-plads, skal du huske at registrerer dig på skærmen inden for hovedindgangen. Det vil være en rigtig dårlig start, hvis dit første besøg resultere i en p-bøde. Læs mere her.  

OBS 2: Du skal kunne fremvise negativ og højst 72 timer gammel Coronatest på forlangende. Læs vores regler for ophold på skolen her.