Covid-19

Elever, kursister, medarbejdere og gæster på skolen skal kunne dokumentere, at de inden for de seneste 72 timer er testet negative for Covid-19. Opdateret 27. maj > Læs vores retningslinjer

Indskrivning til AVU og FVU

Tilmelding til AVU og FVU 2021/2022 er åben.

Hvis du ønsker at søge optagelse, skal du først have en samtale med en af vores studievejledere, så I sammen kan afdække, dels om du er fagligt rustet til starte på uddannelsen, dels hvordan du sammensætter dit skema, der passer til dig.

AVU - almen voksenuddannelse

Uddannelse på grundskoleniveau, der giver adgang til en ungdomsuddannelse fx HF, HG eller EUD. Alle fag afsluttes med prøve. AVU giver mulighed for at afslutte en almen forberedelseseksamen, som giver adgang til at læse videre på 2-årigt HF.

For at blive optaget på AVU skal du som hovedregel være fyldt 25 år. 

> Læs mere

FVU - forberedende voksenundervisning

Gratis kurser til voksne, som har brug for at kunne læse, skrive og regne bedre i dagligdagen. For at blive optaget på FVU, skal du som hovedregel være fyldt 25 år.

Hvis det er første gang, du søger optagelse på FVU, skal du gennemføre en obligatorisk test, der viser, om FVU er det rette tilbud til dig. Efter optagelsen på FVU vil du blive testet for at blive placeret på det rigtige trin. Har du tidligere deltaget i FVU undervisning, skal du ikke testes.

> Læs mere

OBS 1: Hvis du kommer i bil og parkerer på vores p-plads, skal du huske at registrerer dig på skærmen inden for hovedindgangen. Det vil være en rigtig dårlig start, hvis dit første besøg resultere i en p-bøde. Læs mere her.  

OBS 2: Du skal kunne fremvise negativ og højst 72 timer gammel Coronatest på forlangende. Læs vores regler for ophold på skolen her.