Antorini besøger Campus

Nyhed

I mandags kom undervisningsminister Christine Antorini til øen for at besøge Campus Bornholm. Det var ministeren selv, der ønskede at besøge skolen og høre mere om samlingen af skolens uddannelser under ét tag. Christine Antorini fik under besøget følgeskab af direktør Mads Kofod, bestyrelsesformand Jeppe Kofod, næstformand i bestyrelsen Lars Goldschmidt samt skolens uddannelseschefer Lars Vesløv og Klaus Kristiansen.
Bestyrelsesformand Jeppe Kofod bød ministeren velkommen i festsalen i Søborgstræde, hvor Christine Antorini holdt oplæg om campuskonstruktioner som nyt element inden for ungdomsuddannelser. Ministeren kom i denne sammenhæng også ind på netværket ’Ny Nordisk Skole’, som Campus Bornholm sammen med andre bornholmske skoler netop er blevet en del af.
Et af budskaberne fra ministeren var, at det er vigtigt at bevare uddannelsernes forskellige profiler og at det sagtens lader sig gøre i et fællesskab, hvor man også kan udnytte fordelene i at samarbejde på tværs.

Efter oplægget i Søborgstræde blev der tid til en rundvisning på håndværkerafdelingens værksteder.

Tv: Direktør Mads Kofod, uddannelseschef Lars Vesløv, næstformand i Campus Bornholms bestyrelse Lars Goldschmidt, undervisningsminister Christine Antorini og bestyrelsesformand for Campus Bornholm Jeppe Kofod.

 

12. Februar 2014