BYG: Brobygning for 10. klasse

Tid og sted

2.-6. decmber 2019 eller 9.-13. december 2019 på Minervavej 2 i Rønne. Følg skiltningen, når du ankommer.

Mødetid kl. 8.10 til 13.40

Formål   

Introduktion til uddannelserne inden for BYG: Tømrer, murer og VVS´er

Prøv en uge på håndværkeruddannelserne med vægt på det praktiske arbejde i værkstederne. Du vil både høre oplæg og prøve at arbejde med værktøj og maskiner på vores værksteder. Undervisningen vil være tilrettelagt, så den ligner den undervisning, som foregår på vores introforløb (grundforløb 1) BygTek.

Du vil høre om karrieremulighederne, hvordan du bliver lærling, hvor meget du kan tjene som håndværker, og hvilke muligheder du har som udlært.

Du vil også blive introduceret til vores nye gymnasiale uddannelse inden for håndværkeruddannelserne, EUX, som giver muligheder for at læse videre til fx ingeniør, konstruktør og maskinmester.

Indhold    

Du ser vores værksteder på håndværkerafdelingen og får en introduktion til uddannelsen. Du møder lærere og elever fra BYG-afdelingen, og det meste af jeres undervisning vil foregå på værkstederne sammen med dem.

Arbejdsform

Vekslen mellem oplæg og praktisk arbejde på værkstederne med fx savning, konstruktion, tegning, arbejde med maskiner mv.

Transport

Busserne kører ad Borgmester Nielsens Vej eller Haslevej.

Kantine    

Der er en kantine på skolen, hvor du kan købe mad og drikkevarer. Du må også meget gerne have din egen madpakke med.

Røgfri Skoletid

Campus Bornholm har røgfri skoletid. Det er derfor ikke tilladt for elever og medarbejdere at ryge i undervisnings- og arbejdstiden, hverken på eller i områderne omkring skolen.  Med rygning forstås alle former for rygning, inkl. elektroniske cigaretter og snus.

Øvrige informationer    

Se billeder fra vores 'Anderledes dag' her.
Følg med i vores innovationsværksted på facebook her.
Følg med på Campus Bornholms facebooksside her.

 

08. August 2019
John Anker
Uddannelsesleder
Afdeling:
Håndværkerafdelingen
Telefon:
30650282