Genåbning 1. marts

Alle elever, kursister, medarbejdere og gæster på skolen skal kunne dokumentere, at de inden for de seneste 72 timer er testet negative for covid-19. > Læs vores opdaterede retningslinjer
  • Info om corona

Campus Bornholm genåbnede 1. marts med krav om, at alle, der opholder sig på skolen, skal kunne dokumentere, at de inden for de seneste 72 timer har opnået et negativt undersøgelsesresultat ved gennemførelse af enten kviktest  eller PCR-test for covid-19.

Hvis man ikke har dokumentation for en test, når man kommer til skolen, skal man få foretaget én umiddelbart, når man ankommer.
Testen kan foregå i Copenhagen Medicals kviktestcenter på Store Torv i den nye campusbygning.

Ved udvalgte indgange til skolen vil der være personale, som kontrollerer dokumentationen. Øvrige indgange må ikke benyttes.

Der vil således i næste uge kun være adgang til skolen via følgende indgange:

  • Via p-pladsen på Minervavej – for adgang til M1 og M2
  • Via cykelstien på Merkurvej
  • Via indgang til undervisningslokaler på TUC (også denne vej til villaen)

Alle bedes have deres dokumentation klar til fremvisning ved ankomst til skolen. Dokumentation kan være i form af papir eller fremvisning på telefon.

Vi håber på, at vi fra uge 10 kan implementere en elektronisk kontrolløsning, hvor dokumentation af tests kan uploades og på den måde kontrolleres på en forholdsvis enkel måde. Løsningen skal overholde GPDR-lovgivning, mm., hvilket i øjeblikket undersøges.

Elever, der ikke kan fremvise de pligtmæssige testresultater og dermed ikke kan få adgang til fysisk undervisning, vil blive betragtet som ulovligt fraværende fra undervisningen. Skolen har ikke pligt til nødundervisning i form af fjernundervisning.

Retningslinjerne er udarbejdet på baggrund af Børne- og Undervisningsministeriet retningslinjer i forbindelse med genåbningen mandag 1. marts.

LÆS OGSÅ:

> Regler for ophold på skolen - opdateret 01.03.2021

> Færre eksamener til sommer

> Pressemeddelelse: Campus øger fokus på 'genkendelsens lede' blandt eleverne

> Gode råd til fjernundervisningsramte elever

> Online infomøder om gymnasieuddannelserne 19. januar