Det nye Campus-byggeri

Den fysiske sammenlægning af øens ungdoms- og voksen og efteruddannelser i et fælles campusbyggeri er et af de største projekter på Bornholm nogensinde.

Byggeriet, som tages i brug fra sommeren 2018, huser Campus Bornholms egne uddannelser samt videregående uddannelser (lærer, pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske), den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelserne.

Formålet med et bygningsfællesskab er at skabe et attraktivt og sammenhængende læringsmiljø, hvor elever og medarbejdere naturligt vil kunne mødes i hverdagen på kryds og tværs af deres uddannelser.  

I menuen til højre kan du læse mere om byggeriet, og nedenfor kan du løbende se en status på projektet.

Status

Campusbygningen er nu afleveret af entreprenørerne til bygherre. Huset blev indviet 13. juni af Hans kongelige Højhed Kronprins Frederik på en festlig dag med over 800 elever, kursister, studerende, medarbejdere og særligt inviterede gæster. I forlængelse af indvielsen var der åben hus for offentligheden.  

Uddannelsernes indflytning er i fuld gang og vil finde sted hen over sommeren, inden opstart af undervisning 8. august.

Der etableres 60 nye parkeringspladser ved Minervavej og de afsluttende landskabsarbejder finder også sted hen over sommeren. Det drejer sig om retablering af terræn  med græs, samt videreførelse af Campuskilden ned mod søen.

Se billeder fra indvielsen nedenfor. Foto: Verner Kjærsgaard

28. Juni 2018
Dennis Gullmann Falk
Bygningsleder
Afdeling:
Campus byggeprojekt
Telefon:
60121835