Det nye Campus-byggeri

Den fysiske sammenlægning af øens ungdoms- og voksen og efteruddannelser i et fælles campusbyggeri er et af de største projekter på Bornholm nogensinde.

Byggeriet, som tages i brug fra sommeren 2018, vil udover Campus Bornholms egne uddannelser desuden huse videregående uddannelser (lærer, pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske), den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelserne.

Formålet med et bygningsfællesskab er at skabe et attraktivt og sammenhængende læringsmiljø, hvor elever og medarbejdere naturligt vil kunne mødes i hverdagen på kryds og tværs af deres uddannelser.  

I menuen til højre kan du læse mere om byggeriet, og nedenfor kan du løbende se en status på projektet.

Status

Status på byggeriet

Der er travlt på byggepladsen, hvor 110 medarbejdere og 8 lærlinge er i fuld gang i denne sidste, intensive fase før byggeriet overdrages af entreprenørerne til bygherre.

Inde i byggeriet er håndværkerne ved at montere de indvendige glaspartier og sætte asketræspaneler op i de lukkede atrier (se foto). Vi nærmer os også afslutningen på gulvarbejdet på 1. sal, hvor der lægges højkantsparketgulv i asketræ. Dermed er vi halvvejs med gulvarbejdet på etagerne. 

Også idrætsgulvet er lagt, og der er ophængt en blød skillevæg, som kan dele idrætshalen op i to rum (se foto). Skillevæggen er i to lag og sikrer god støjafskærmning. Når den ikke er i brug, foldes den diskret sammen oppe under lamellerne i loftet.

Udvendigt er har vi afsluttet arbejdet med trapperne og er i gang med at lægge 930 blankpolerede chaussesten af moselykkegranit.

Facadebeklædningen af tombak nærmer sig også sin afslutning. Vi afventer dog montering af solafskærmning, hvorefter den sidste tombak kan monteres rundt om vinduerne.

Skillevæg i idrætssalen afprøves

Invendige glaspartier

Træpaneler opsættes mellem etageafsnit.

Se en video fra kranen på facebook.

 

Campusbyggeriet set fra nord.

 

 

26. Marts 2018
Dennis Gullmann Falk
Projektleder
Afdeling:
Campus byggeprojekt
Telefon:
60121835