Direkte fra 9. eller 10. klasse

Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, vil det første år af din uddannelse bestå af et grundforløb opdelt i to dele, grundforløbets 1. del og grundforløbets 2. del, som hver varer 20 uger (½ skoleår).
Måske ved du fra starten, hvilken uddannelse du ønsker at tage. Hvis ikke, har du mulighed for at træffe dit valg indtil slutningen af grundforløbets 1. del.

Grundforløbets 1. del

Her starter du med to ugers introduktion. Efter de to første uger vælger du en fagretning, som du følger resten af de i alt 20 uger. Du arbejder med en række projekter, hvor du skal opnå grundlæggende faglige kompetencer, kendskab til forskellige fagområder og praktik- og jobmuligheder inden for faget. Herefter vælger du din uddannelsesretning og fortsætter på grundforløbets 2. del.

Fagretninger:

Business, Web og Økonomi

Den Smarte Dome

Mad med Oplevelser

Metalræs


Grundforløbets 2. del

På 2. del af grundforløbet har du fag som retter sig præcis mod den uddannelse, du har valgt. Du afslutter med en grundforløbsprøve, som du skal bestå for at fortsætte på hovedforløbet.

Praktikplads og hovedforløb

Du skal have en praktikplads for at kunne fortsætte på hovedforløbet. Vores lære- og praktikpladskonsulenter kan hjælpe dig med at finde den rigtige virksomhed.

Optagelse

For at blive optaget på en erhvervsuddannelse skal du have karakteren 02 i matematik og dansk fra folkeskolen eller have indgået en uddanneslsesaftale med en virksomhed.

01. November 2014