DM for kokkeelever 2013

Se hvad Lukas og Ida kan!
Nyhed

To spændte kokkeelever, Ida Kragskov og Lukas Krause, tog turen til Bella Centret, hvor de deltog i Danmarksmesterskaberne for kokkeelever 2013. Der var hård konkurrence med bl.a. deltagere fra en af Københavns Michelin-restauranter.

Lukas og Ida var første hold i konkurrencen, hvor de to skulle kreere en forret af hummer og skær-ising og en hoveret med hovedingredienserne kylling og due. Holdet fik til opgave at lave en dessert ud af appelsin, hvid chokolade, ymer og kærnemælk.  Forretten skulle være klar efter 4 timer fra konkurrencens start, hovedretten en time efter, og desserten endnu en time efter. Efter 6 timer var kinderne rødglødende og resultatet leveret.

Det blev til en flot 6. plads, og underviser Kevin Kelly var meget tilfreds med præstationen og samarbejdet imellem de to elever. "Når det virkelig gælder, er Lukas og Ida rigtig gode til at samarbejde - og de arbejder godt under pres", fortalte Kevin Kelly, som i øjeblikket arbejder på at få stablet en konkurrence om årets bedste kokkeelev til Bornholm i forbindelse med "Sol over Gudhjem"- konkurrencen som også kårer årets kok.

Klik på videoen ovenfor, se Lukas' og Ida's retter og mærk stemningen!

 

05. Marts 2013