Covid-19

Fra mandag 29. november skal alle elever, kursister, medarbejdere og gæster på skolen kunne fremvise gyldigt coronapas. > Læs vores retningslinjer
  • EUX - faglært med gymnasial eksamen

Som EUX-elev kombinerer du en erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen. Når du er færdig, er du erhvervsfaglig student og kan enten få job inden for dit fag eller søge ind på en videregående uddannelse.

> Læs mere om EUX på Uddannelsesguiden.

EUX på tekniske erhvervsuddannelser

Hvis du vil tage en EUX inden for håndværk i byggebranchen, autobranchen eller industrien (fx tømrer, smed, elektriker, IT-supporter eller mekaniker), kan du tage grundforløb 1 - fagretning 'Kombi-X' og grundforløb 2 på Campus Bornholm.

Vi udbyder EUX-hovedforløb på smed-, tømrer- og personvognsmekanikeruddannelserne. Men vi opretter kun hold, hvis der er tilmeldt elever nok. De senere år har det ikke været tilfældet.

Vær opmærksom på, at du skal have haft 6 C-fag for at komme på hovedforløb som EUX.  

Dit hovedforløb skal du som hovedregel tage på en skole uden for øen. Campus Bornholm samarbejder og koordinerer uddannelsesplaner med en række skoler - bla. CELF på Lolland Falster - og hjælper dig med at komme godt videre til dit EUX-hovedforløb.

EUX på merkantile erhvervsuddannelser

Hvis du vil tage en merkantil EUX på Bornholm, må du gå alternative veje, da Campus Bornholm ikke udbyder den klassiske EUX på området.

EUX på MAD-uddannelserne

Det er muligt at tage grundforløb 1 som EUX på Campus Bornholm. 

Vi hjælper dig gerne med at tilrettelægge og skræddersy et EUX-forløb. Kontakt vores studievejledning for yderligere information.