Erhvervsuddannelser

- 3-5 år med skole og praktik

Du kan vælge mellem over hundrede erhvervsuddannelser i Danmark. Mange af dem kan du tage helt eller delvis på Campus Bornholm. Se vores udbud.

Hvis du vælger en uddannelse, du ikke kan gøre færdig her på øen, hjælper vi dig videre til en af vores samarbejdsskoler.

Uddannelserne varer som regel 3-5 år og består af skoleophold med teoretisk og praktisk undervisning samt praktik i en eller flere eller flere virksomheder. Læs mere om erhvervsuddannelsernes opbygning.

På Campus Bornholm kan du tage en række af uddannelsernes grundforløb med EUX, som kombinerer en erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen. Læs mere om EUX.

Hvis du er over 25 år, kan du tage en EVU (Erhvervsuddannelse for voksne), der bygger videre på den uddannelse og den erfaring, du har i forvejen. Læs mere om EVU.

Det kan være svært at vælge, hvilken vej du skal gå. Snak med dine lærere, vejledere, forældre, venner og søg information her på siden om uddannelserne eller ved at kontalte vores uddannelsesvejledere.

Hvilke uddannelser kan jeg vælge? Hvordan er uddannelserne bygget op? Får jeg elevløn, mens jeg går i skole? Hvad er EUX?  

I brochuren 'Dit fag - din fremtid' finder du svarene på de fleste af dine spørgsmål om...

20. November 2019

Vores erhvervsuddannelser fordeler sig inden for tre hovedområder. Du kan læse beskrivelser ved at klikke på linkene nedenfor. 

Hvis du vælger en uddannelse, der ikke kan gøre færdig her på øen, hjælper vi dig videre til en af vores...

24. Oktober 2019