Erhvervsuddannelser og EUX

Velkommen!

En erhvervsuddannelse er det, du sikkert også kender som at "komme i lære" eller som at få en "faglært uddannelse". Ved at tage en erhvervsuddannelse får du ikke alene et svendebrev til et faglært arbejde. Du vil også gennem din uddannelse have tilegnet dig faglige og personlige kompetencer, som du har glæde og gavn af resten af livet, og du får også mulighed for at læse videre.

På oversigten nedenfor kan du se et diagram over din indgang til erhvervsuddannelserne. Diagrammet er opdelt i en række senarier, alt efter om du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, om du er over 25. år osv. Via menuen til venstre kan du bl.a. læse mere om, hvilke erhvervsuddannelser, du kan tage hos os.

Klik på billedet og se diagrammet i stort format.

På Campus Bornholm kan du også gennemføre de fleste af uddannelsernes grundforløb med EUX. Du kan endvidere gennemføre et hovedforløb med EUX, hvis der er tilmeldinger nok til uddannelsen. På Campus Bornholm udbyder vi i skoleåret 2016/17 to hovedforløb med EUX:
• EUX - kontor med specialer
• EUX - smed

Du kan gøre flere af uddannelserne færdige på Campus Bornholm, men vælger du en uddannelse, der ikke kan færdiggøres her, hjælper vi dig videre på en skole i Danmark. 

Vi glæder os til at se dig som elev på Campus Bornholm og håber, at du får en god tid her.

I elevhåndbogen finder du praktisk information om at gå på en af Campus Bornholms erhvervsuddannelser.

Læs bl.a. om studie- og ordensregler, parkering, kantine og meget mere.

Elevhåndbog - EUD

20. Juni 2019
Når du starter din erhvervsuddannelse på Campus Bornholm, skal du vælge uddannelse inden for et af de 3 hovedområder. GastronomErnæringsassistentServiceassistent Tjener  KontoruddannelsenHGS/EUSHandelsuddannelsen ...
10. Juni 2015

Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, vil det første år af din uddannelse bestå af et grundforløb opdelt i to dele, grundforløbets 1. del og grundforløbets 2. del, som hver varer 20 uger (½ skoleår).
Måske ved du fra starten...

1. November 2014

Hvis du har forladt 9. eller 10. klasse for mere end et år siden, og du er under 25 år, begynder du på grundforløbets 2. del, der varer 20 uger (½ skoleår). Efter grundforløbet, som du afslutter med en prøve, fortsætter du med...

21. Februar 2018

For dig, der er fyldt 25 år og ønsker at tage en erhvervsuddannelse, findes der særligt tilrettelagte forløb, der kaldes erhvervsuddannelse for voksne (EUV). Disse uddannelser bygger på den uddannelse og den erfaring, du har i forvejen, og er som...

1. November 2014