HF: Brobygning for 10. klasse

Højere Forberedelseseksamen

Tid og sted

2. december til 6. december 2019 (5 dage).

Kl. 8.30 til 14.00. Første dag mødes vi i kantinen på Minervavej 1 kaldet 'Store Torv' kl. 8.30. Resten af ugen skal du møde i klassen.

Formål

Overvejer du om HF er noget for dig, så følg undervisningen i en uge hos os og få et indtryk af, hvordan det er at gå på HF.

HF er en gymnasial, studieforberedende uddannelse, som tilbyder almene fag og som har en orientering mod professionsuddannelserne. Uddannelsen retter sig mod dig der ønsker en kort eller mellemlang videregående uddannelse, som f.eks. pædagog, folkeskolelærer, fysioterapeut eller finansøkonom.

HF giver direkte adgang til de korte og mellemlange videregående uddannelser. Du kan efterfølgende tage et halvt år på et større HF-center og få ekstra fag, så du kan få adgang til alle videregående uddannelser.

Indhold

Du bliver introduceret for nye fag, som du ikke kender fra folkeskolen som KS, NF og vores kreative fag. Du vil møde lærere, studievejledere og elever, så du får et godt indblik i hvordan det er at være HF-elev. Der vil nok også være et idrætsmodul.

Du vil være tilknyttet en brobygningsklasse, men også deltage i undervisning hvor I møder en HF-klasse.

Arbejdsform

Individuelt, par og gruppe/projektarbejde i 90 minutters lektioner. Du forventes at have papir og blok, samt gerne PC klar, Vi forventer, at du er parat til at arbejde, når du er her.

Transport

BAT har stoppested på Borgmester Nielsensvej. Derfra er der kort vej til skolen.

Hvis du kommer på cykel, kan du parkere i cykelkælderen, eller i de røde cykelskure ved cykelstien. 

Kantine

Der er kantine på skolen som har åbent fra kl. 07.15 – 14.30. Her kan du købe mad og drikkevarer.

Røgfri Skoletid

Campus Bornholm har røgfri skoletid. Det er derfor ikke tilladt for elever og medarbejdere at ryge i undervisnings- og arbejdstiden, hverken på eller i områderne omkring skolen.  Med rygning forstås alle former for rygning, inkl. elektroniske cigaretter og snus.

 

16. August 2019
Pia Koefoed Nielsen
Uddannelsesleder
Afdeling:
HF
Telefon:
30650288