HF

Introduktionskursus for 8. klasse

Tid og sted

Mandag 30. marts og tirsdag 31. marts eller  onsdag 1. april og torsdag 2. april på Minervavej 1 i Rønne.

Mødetid kl. 8.30 til 13.55.

Første dag mødes vi i kantinen kaldet ”Store Torv” kl. 8:30.

Formål

Overvejer du om HF er noget for dig, så følg undervisningen i en uge hos os og få et indtryk af, hvordan det er at gå på HF.

HF er en gymnasial, studieforberedende uddannelse, som tilbyder almene fag og fagpakker, og som især retter sig mod de korte og mellemlange uddannelser.

Med en HF-eksamen får du adgang til de korte og mellemlange videregående uddannelser. Med en HF+ uddannelse får du adgang til alle videregående uddannelser hvis du har de rigtige fag på de niveauer der kræves.

Indhold

Du bliver introduceret for nye fag, som du ikke kender fra folkeskolen som KS, NF og vores kreative fag. Du vil møde lærere, studievejledere og elever, så du får et godt indblik i hvordan det er at være HF-elev. Der vil nok også være et idrætsmodul.

Du vil være tilknyttet en brobygningsklasse men også deltage i undervisning, hvor I er sammen med en HF-klasse.

Arbejdsform

Individuelt, par og gruppearbejde i 90 minutters lektioner. Du forventes at have papir og blok, samt gerne PC klar, og at du er parat til at arbejde når du er her.

Transport

BAT har stoppested på Borgmester Nielsensvej, der fra er der kort vej til skolen.

Hvis du kommer på cykel, kan du parkere i cykelkælderen, eller i de røde cykelskure ved cykelstien. 

Kantine

Der er en kantine på skolen, hvor du kan købe mad og drikkevarer. Du må også gerne have din egen madpakke med.

Røgfri skoletid

Campus Bornholm har røgfri skoletid. Det er derfor ikke tilladt for elever og medarbejdere at ryge i undervisnings- og arbejdstiden, hverken på eller i områderne omkring skolen. Med rygning forstås alle former for rygning - også elektroniske cigaretter og snus.

Øvrig info

Mange af vores elever vil gerne være sygeplejerske, pædagog, politibetjent, fysioterapeut eller lignende. Andre forestiller sig at uddanne sig til finansøkonom eller datamatiker - så er det også sådan. du forestiller dig din fremtid, er HF måske lige noget for dig.

 

21. November 2019
Pia Koefoed Nielsen
Uddannelsesleder
Afdeling:
HF
Telefon:
30650288