HF: Introduktionskursus for 8. klasse

Tid og sted

19.-20. marts 2018 i Krystalgade 9-11, 3700 Rønne.

Mødetid

Kl. 9:00 til 13.55.

Første dag mødes vi i kantinen på 2. sal. Resten af ugen skal du møde i klassen.

Formål

Overvejer du om hf er noget for dig, så følg undervisningen et par dage hos os og få et indtryk af hvordan det er at gå på hf.

Hf er en gymnasial, studieforberedende uddannelse, som tilbyder almene fag og fremmedsprog, og som især retter sig mod de mellemlange uddannelser.

Med en HF eksamen får du adgang til de korte og mellemlange videregående uddannelser. Med en HF+ uddannelse får du adgang til alle videregående uddannelser hvis du har de rigtige fag på de niveauer der kræves.

Indhold

Du bliver introduceret for nye fag, som du ikke kender fra folkeskolen som KS, NF og vores kreative fag. Du vil møde lærere, studievejledere og elever, så du får et godt indblik i hvordan det er at være hf-elev. Der vil måske også være et idrætsmodul.

Du vil være tilknyttet en brobygningsklasse men skal også deltage i almindelig undervisning, hvor I er sammen med en HF-klasse.

Arbejdsform

Individuelt, par og gruppe/projektarbejde i 90 minutters lektioner. Du forventes at have papir og blok klar, og at du er klar til at arbejde når du er her.

Transport

BAT har stoppested på Snellemark.

Gå via Store Torv hen til Krystalgade, drej til venstre find nummer 9.

Hvis du kommer på cykel, skal du ind i gården, ved at dreje ned af smøgen mellem Café Gustav og Musikhusets butik. Du skal ind ad den blå dør i den gule bygning for enden af gården.

Kantine

Der er kantine på skolen som har åbent i frikvarteret 10-10:15, og i spisepausen fra 11:45-12:25.

Øvrig info

For et indtryk af vores elever og lærere har vi lagt billeder fra vores Stranddag i august på Flickr.

 

18. December 2017
Pia Koefoed Nielsen
Uddannelsesleder
Afdeling:
HF
Telefon:
30650288