HF: Introduktionskursus for 8. klasse

Tid og sted

08-04-19 til 11-04-19 (4 dage) på Minervavej 1 i Rønne.

Mødetid

Kl. 8.30 til 14.00. Første dag mødes vi i kantinen på Minervavej 1 kaldet ”Store Torv” klokken 8:30. Resten af ugen skal du møde i klassen.

Formål

Overvejer du om hf er noget for dig, så følg undervisningen i en uge hos os og få et indtryk af hvordan det er at gå på hf.

Hf er en gymnasial, studieforberedende uddannelse, som tilbyder almene fag og fremmedsprog, og som især retter sig mod de korte og mellemlange uddannelser.

Med en HF eksamen får du adgang til de korte og mellemlange videregående uddannelser. Med en HF+ uddannelse får du adgang til alle videregående uddannelser hvis du har de rigtige fag på de niveauer der kræves.

Indhold

Du bliver introduceret for nye fag, som du ikke kender fra folkeskolen som KS, NF og vores kreative fag. Du vil møde lærere, studievejledere og elever, så du får et godt indblik i hvordan det er at være hf-elev. Der vil nok også være et idrætsmodul.

Du vil være tilknyttet en brobygningsklasse men også deltage i undervisning, hvor I er sammen med en hf klasse.

Arbejdsform

Individuelt, par og gruppe/projektarbejde i 90 minutters lektioner. Du forventes at have papir og blok, samt gerne PC klar, og at du er parat til at arbejde når du er her.

Transport

BAT har stoppested på Borgmester Nielsensvej, der fra er der kort vej til skolen.

Hvis du kommer på cykel, kan du parkere i cykelkælderen, eller i de røde cykelskure ved cykelstien. 

Kantine

Der er kantine på skolen som har åbent fra kl. 07.45 – 15.30. Her kan du købe mad og drikkevarer.

Øvrig info

Mange af vores elever vil gerne være sygeplejersker, pædagoger, politi eller fysioterapeut eller lignende. Andre forestiller sig at uddanne sig til finansøkonomer eller datamatikere - så er det også sådan du forestiller dig din fremtid er HF måske lige noget for dig.

 

05. September 2018
Pia Koefoed Nielsen
Uddannelsesleder
Afdeling:
HF
Telefon:
30650288