Lektiecafeens legater

En dedikeret indsats i Campus Bornholms lektiecafeen for de gymnasiale uddannelser kan – ud over et fagligt løft – også give pote i form af en kontant belønning. Lektiecafeen uddeler nemlig tre legater på hver 4000 kr.

Legaterne blev uddelt første gang i forbindelse med translokationen 2019:

Danske Banks legat går til en student, der i sit faglige arbejde er en fighter. Hensigten med legatet er at honorere, at talent ikke er tilstrækkeligt – der skal også hårdt arbejde til. For at klare sig godt, har eleven anvendt lektiecafeens tilbud og været bevidst om, at det er lige så vigtigt at arbejde hårdt, målrettet og vedholdende for gode resultater. Legatet gik i 2019 til Clara West Truelsen, 3z STX.

Advokatfirmaet Paldans legat går til en student, der fortjener en opmuntring på grund af udvist flid. Hensigten med legatet er at honorere en student, der igennem gymnasieforløbet har benyttet lektiecafeen, været særlig nærværende i sin omgang med andre elever, ambitiøs og kan omsætte sine evner til faglig dygtighed og samtidig har bevaret en uhøjtidelig tilgang til egne evner og til livet. Legatet gik i 2019 til Katja Enevoldsen, 3z STX.

Bornholms Brands legat går til den student, der har bestået studentereksamen eller HF-eksamen med det højeste gennemsnit. Legatet gik i 2019 til Nicholei Stentoft Hansen, 3y HTX.

Foto: Katja Enevoldsen og Clara West Truelsen modtog legater i 2019. Her flankerer de matematiklærer John Sorth-Olsen

21. August 2019