MAD: Brobygning for 10. klasse

Tid og sted

2.-6. dec. 2019 eller 9.-13. dec. 2019 på Minervavej 1 i Rønne.

Mødetid kl. 8.10 til 13.40

Første dag mødes vi ved Restauranten. Resten af ugen i aftalt lokale.

Formål

På Mad med oplevelser lærer du alt om fremstilling af mad. Fra landbrugets produktion af korn, mælk og kød til det færdige produkt. Kvalitet, produktionsmetoder og hygiejne er vigtige emner, samt det regionale og bæredygtige. Du skal have lyst til at begynde i en branche med fuld knald på, hvor der kan være både koldt og varm, og hvor udvikling, kreativitet og dygtig behandling af madvarer bliver værdsat.

Indhold

Inden for mad med oplevelser prøver du at tilberede mad og menuer, du arbejder med borddækning og servering, og du lærer om gæste- og kundebetjening, hygiejne og varekendskab.

Arbejdsform

Individuelt, par og gruppearbejde. 

Transport

Busserne kører ad Borgmester Nielsens Vej eller Haslevej

Kantine

Der er kantine på skolen, hvor du kan købe mad og drikkevarer.

Røgfri Skoletid

Campus Bornholm har røgfri skoletid. Det er derfor ikke tilladt for elever og medarbejdere at ryge i undervisnings- og arbejdstiden, hverken på eller i områderne omkring skolen.  Med rygning forstås alle former for rygning, inkl. elektroniske cigaretter og snus. 

Øvrige informationer

Mød os på facebook

 

14. August 2019
Ole B. Larsen
Uddannelsesleder
Afdeling:
MAD
Telefon:
60121804