Mere om SKILLS stafet

SKILLS stafet er en spændende måde at introducere eleverne i 8. klasse for erhvervsuddannelserne.

Grundskolerne, UU Bornholm, Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole og  Campus Bornholm samarbejder om tilrettelægning af forløbet.

I SKILLS stafetten konkurrer eleverne i hver 8. klasse i hold á 3 personer.
De får 8 små forskellige opgaver, som de skal løse på tid. Opgaverne kan f.eks. være at få ting til at balancere på en lille vippe, samle en vandlås, piske æggehvider, stable kopper i forskellige former, slå søm i osv.
Konkurrencerne foregår på grundskolerne og klassens vinderhold går videre til semifinalen, hvor alle skolernes vinderhold dyster mod hinanden.

SKILLS stafet semifinale foregår på Campus Bornholm, som en del af 8. klassernes obligatoriske introduktion til erhvervsuddannelserne. I semifinalen konkurreres der igen på 8 forskellige opgaver, der denne gang er lidt mere udfordrende.

Her kåres vinderholdet, som går videre til Danmarksmesterskaberne i SKILLS. Vinderholdet og deres klasse vinder turen til finalen


SKILLS koordinatorerne Jackie Møller fra Bornholms Sundheds- og  Sygeplejeskole og Bjarne Bech fra Campus Bornholm står for afviklingen af SKILLS stafet-forløbene.
For flere oplysninger om SKILLS stafet, kontakt:
Bjarne Bech, bb@campusbornholm.dk
Jackie Møller, jackie.moeller@bhsund.dk


SKILLS stafet er en del af SkillsDenmark, som er en dansk organisation, der sender unge danske lærlinge og elever på erhvervsuddannelserne af sted til den store internationale konkurrence WorldSkills.
Læs mere på www.skillsdenmark.dk

 

 

09. Maj 2014