Mikkel Marschall facilitator på kokkeuddannelsen

Nyhed

Mikkel Marschall medvirker til at udvikle kokkeuddannelsen på Campus Bornholm

Campus Bornholm har øget fokus på kokkeuddannelsen på Bornholm, og vil i den kommende tid arbejde målrettet med udviklingen af på Mad til Mennesker, for at skabe en mere attraktiv uddannelse. Samtidig vil Campus Bornholm være med til at videreudvikle den særlige tradition for lokale råvarer af høj kvalitet og øens omdømme som Danmarks gourmet-ø nummer ét, med mange fantastisk dygtige kokke, gode restauranter og enestående madproducenter.

Vi er meget glade for at kunne oplyse, at Mikkel Marschall, kok (bl.a. tidligere Køkkenchef på Kadeau) og manden bag Sol over Gudhjem, er med som facilitator på projektet. Mikkel har en stor viden om og kendskab til både kokkefaget, Bornholms unikke lokale fødevarer og Mad til Mennesker (hvor han selv har været elev) og er derfor en vigtig brik i at gentænke kokkeuddannelsen på Bornholm.

Mikkel Marschall glæder sig til projektet, og siger ”Det lyder som et rigtig godt og spændende projekt, som jeg gerne vil være med til at sætte i gang. Samtidig passer det jo rigtig godt ind i, hvad der ellers sker på Bornholm inden for gastronomien”,

Mikkel er med til at nedsætte en udviklingsgruppe, der vil bestå af kompetente lokale- og nationale kræfter. Gruppen skal sammen med skolen tænke ”de store tanker” og bidrage med relevant viden og input til, hvordan vi når i mål med vores ambition om at uddanne kokke, der er blandt de dygtigste i landet.

Udviklingsgruppen, med Mikkel i spidsen, skal henover efteråret gentænke kokkeuddannelsen og allerede i starten af 2014 indføres der nye tiltag på kokkeuddannelsen, der vil være med til at gøre uddannelsen mere attraktiv og spændende for kommende og nuværende elever.

Vi glæder os meget til at komme i gang med at gentænke kokkeuddannelsen!

Der er fortsat pladser på Mad til Mennesker til skolestarten 2013, så har du en kok gemt i maven, kan du læse mere om kokkeuddannelsen på www.campusbornholm.dk

 

Foto: Marschall Food Event

03. Juli 2013