STX: Introduktionskursus for 8. klasse

Generel info

Overvejer du, om Det almene Gymnasium (STX) er noget for dig, så kom og få et indtryk af vores livlige skole. STX er vejen til den brede viden, og vælger du STX efter 9. eller 10. klasse, får du hele paletten af fag, både de naturvidenskabelige, de humanistiske og de kunstneriske. Desuden er samfundsfag og idræt obligatorisk fag. På hvilke niveau du får fagene afhænger selvfølgelig af, hvilken studieretning du vælger. Vi udbyder i alt 7 forskellige studieretninger næste skoleår. Du kan læse mere om studieretningerne her.

De to dage du er i brobygning på STX, vil du få mulighed for at snuse til flere forskellige fag – både nogle du kender fra folkeskolen, bl.a. matematik, fysik, dansk, biologi og engelsk, og nogle der er nye for dig f.eks. religion, mediefag, spansk, oldtidskundskab og bioteknologi. Og vi skal også nok sørge for at du møder et eller flere af de kreative fag, som også er en del profilen her på STX.

Du vil desuden møde STX-elever, der bl.a. kan fortælle dig om deres valg af studieretning, og hvordan de oplever livet her på skolen.

Vi ser frem til et par spændende dage sammen med dig.

Tidspunkt

Mandag til tirsdag (19.-20. marts) eller onsdag til torsdag (21.-22. marts)

Alle dage fra 8.30 – 13.55

Transport

Alle busser der kører til Rønne stopper ved Snellemark, her er der ca. 200m at gå til Søborgstræde.

Ansvarlig

Uddannelsesleder Kurt Rønne, mobil 60121831 e-mail: KR@cabh.dk

01. December 2017
Kurt West Rønne
Uddannelsesleder
Afdeling:
STX
Telefon:
60121831