STX: Introduktionskursus for 8. klasse

Tid og sted

Mandag 8. april og tirsdag 9. april eller  onsdag 10. april og torsdag 11. april på Minervavej 1 i Rønne.

Mødetid kl. 8.30 til 14.00.

Første dag mødes vi i kantinen kaldet ”Store Torv” kl. 8:30. Resten af ugen skal du møde i klassen.

Formål

Overvejer du, om det almene gymnasium (STX) er noget for dig, så kom og få et indtryk af vores livlige skole. STX er vejen til den brede viden, og vælger du STX efter 9. eller 10. klasse, får du hele paletten af fag - både de naturvidenskabelige, de humanistiske og de kunstneriske. Desuden er samfundsfag og idræt obligatorisk fag. På hvilke niveau du får fagene afhænger selvfølgelig af, hvilken studieretning du vælger. Vi udbyder i alt syv forskellige studieretninger næste skoleår. Du kan læse mere om studieretningerne her.

De to dage du er i brobygning på STX, vil du få mulighed for at snuse til flere forskellige fag – både nogle du kender fra folkeskolen, bl.a. matematik, fysik, dansk, biologi og engelsk, og nogle der er nye for dig f.eks. religion, mediefag, spansk, oldtidskundskab og bioteknologi. Og vi skal også nok sørge for, at du møder et eller flere af de kreative fag, som også er en del profilen her på STX.

Du vil desuden møde STX-elever, der bl.a. kan fortælle dig om deres valg af studieretning, og hvordan de oplever livet her på skolen.

Arbejdsform

Individuelt, par og gruppe/projektarbejde i 90 minutters lektioner. Du forventes at have papir og blok samt gerne PC klar, og at du er parat til at arbejde, når du er her.

Transport

BAT har stoppested på Borgmester Nielsensvej, der fra er der kort vej til skolen.

Hvis du kommer på cykel, kan du parkere i cykelkælderen, eller i de røde cykelskure ved cykelstien. 

Kantine

Der er kantine på skolen, som har åbent fra kl. 07.45 – 15.30. Her kan du købe mad og drikkevarer.

Alle dage fra 8.30 – 13.55

Ansvarlig

Uddannelsesleder Klaus Kristiansen, mobil 60121807 e-mail: kk@cabh.dk

01. December 2017
Klaus Kristiansen
Uddannelsesleder
Afdeling:
STX
Telefon:
60121807