Vejledning

På Campus Bornholm kan du altid kontakte en studievejleder med dine spørgsmål angående uddannelse og fremtid, uanset om du går på en erhvervsuddannelse eller en gymnasiel uddannelse.

Studievejlederne på Campus Bornholm er parat til at hjælpe dig med at gennemføre din uddannelse. Det kan f.eks. være, du har svært ved at nå lektierne,  problemer i klassen eller på hjemmefronten. Studievejlederne har tavshedspligt.

Du kan se studievejledningens åbningstid på opslagstavlerne på skolen.

Vi arbejder naturligvis tæt sammen med Ungdommens Uddannelsesvejledning på Bornholm, som vejleder elever i grundskolen om deres valg af uddannelse.

Uddannelsesvejledningen har faste åbningstider (se opslag på skolen), men du kan altid lave en aftale med uddannelsesvejlederen på et andet tidspunkt.

For dig der ikke er elev eller kursist på skolen

Hvis du ikke går på skolen, er du naturligvis også velkommen til at kontakte en af skolens vejledere. Det kan være at du søger specifikke oplysninger om uddannelserne eller vil høre mere om merit.

eVejledning

eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job. Du kan få vejledning dag – aften og weekend på telefon, chat og mail. eVejledning tilbyder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. Du kan også finde os på sociale medier, hvor du kan få relevante nyheder om uddannelser, uddannelsesvalg og jobmuligheder. På UddannelsesGuiden finder du forskellige værktøjer, du kan bruge i dit valg af uddannelse. Vi glæder os til at møde dig.

Klik på knappen og læs mere!

 

02. Januar 2012