Virksomhedsservice

Voksen- og efteruddannelser

Vil du modtage vores kursusoversigt på mail?
Skriv til os på virksomhedsservice@cabh.dk

Virksomhedsservice Campus Bornholm arbejder med at tilbyde de bedste muligheder inden for voksen- og efteruddannelse. Vores målsætning er vedvarende at udvikle kvaliteten af udbudet og indholdet af kurserne.

Uanset om du er ledig eller i arbejde, kan du begynde på en uddannelse eller opdatere de kompetencer, du allerede har. Se i kursusoversigten om du finder det tilbud, der passer til netop dine behov.

Hvis du eller din virksomhed har specifikke ønsker, er du velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne specielle undervisningsforløb. Undervisningen kan tilpasses, så undervisningstidspunkt, indhold og form passer til virksomhedernes og medarbejdernes behov. Indholdet i undervisningen kan enten være tilrettelagt specifikt efter virksomhedens ønske eller sammensat med et fast indhold, der giver en anerkendt kompetence i forhold til et certifikat eller en brancheaftale.

AMU er en forkortelse for arbejdsmarkedsuddannelser og er korte uddannelser primært for faglærte og ufaglærte. AMU-kurserne er med til at sikre, at virksomhederne og arbejdsmarkedet hele tiden udvikler kompetencer og bliver bedre til mere.

 

 

 

 

19. Marts 2020
Henrik Juul-Pedersen
Chefkonsulent
Afdeling:
Virksomhedsservice
Telefon:
60121814
Susanne Pedersen
Uddannelsessekretær
Afdeling:
Virksomhedsservice
Telefon:
30650228