VUC-uddannelserne

Hvis du ønsker at søge optagelse på HF enkeltfag, AVU eller FVU, skal du kontakte vores studievejledning. Sammen finder I ud af hvilke fag og niveau, du skal gå på. Du finder kontaktinfo her.

AVU - almen voksenuddannelse

Uddannelse på grundskoleniveau, der giver adgang til en ungdomsuddannelse fx HF, HG eller EUD. Alle fag afsluttes med prøve. AVU giver mulighed for at afslutte en almen forberedelseseksamen, som giver adgang til at læse videre på 2-årigt HF.

For at blive optaget på AVU skal du som hovedregel være fyldt 25 år. 

FVU - forberedende voksenundervisning

Gratis kurser til voksne, som har brug for at kunne læse, skrive og regne bedre i dagligdagen. For at blive optaget på FVU, skal du som hovedregel være fyldt 25 år. Hvis det er første gang, du søger optagelse på FVU, skal du gennemføre en obligatorisk test, der viser, om FVU er det rette tilbud til dig. Efter optagelsen på FVU vil du blive testet for at blive placeret på det rigtige trin. Har du tidligere deltaget i FVU undervisning, skal du ikke testes.

HF enkeltfag - højere forberedelseseksamen

Gymnasial uddannelse der giver adgang til videregående uddannelser. Der er mulighed for at tage et eller flere fag ad gangen. Alle fag afsluttes med eksamen. For at blive optaget på HF enkelt fag skal du have afsluttet 9. eller 10. klasse mindst et år inden optagelsen.
 

OBU - ordblindeundervisning

Gratis kurser til ordblinde voksne.

Læs mere om uddannelserne via menuen til venstre.

 

 

16. Januar 2020
Kristine Pedersen
Uddannelsesleder
Afdeling:
Sprogcenter og VUC-AVU/FVU
Telefon:
30650257
Pia Koefoed Nielsen
Uddannelsesleder
Afdeling:
HF
Telefon:
30650288