Bornholmsk mekanikerlærling vandt Regionsmesterskabet i Skills

Torsdag den 12. oktober var Campus Bornholm repræsenteret med hele to deltagere ved Regionsmesterskabet i Skills for personvognsmekanikere.

Bornholmsmesteren Frederik Tranberg Grønvall fra Bilhuset Elmer og Anton Fænø Sode fra Schou Jensen tog turen til Center for Erhvervsrettede Uddannelser CELF på Lolland Falster, i forsøget på at hive en god placering hjem til øen.

Og den mission lykkedes i allerhøjeste grad, idet Anton satte konkurrencen til vægs og stod øverst på vinderpodiet da dagen var omme.

”Det var lidt svære opgaver. Især den opgave med aircondition. Men det har været rigtig spændende at være med. Jeg var også med til Regionsmesterskaberne sidste år, men jeg kvalificerede mig desværre ikke til DM. Nu skal jeg hjem og øve mig til DM i Skills. Det bliver virkelig en oplevelse at prøve at være med til det” – lød det fra den nyslåede regionsmester.

Vi er enormt stolte af begge vores dygtige mekanikerlærlinge og ønsker Anton et stort tillykke med gårsdagens sejr og alt det bedste på rejsen mod Danmarksmesterskabet, der afholdes i Fredericia fra 2. – 4. februar 2023.  

 

Model.Content.AltText