Campus har fundet ny gymnasie-rektor

Det er med stor glæde, at Campus Bornholm nu kan offentliggøre ansættelsen af vores nye rektor for de gymnasiale uddannelser.
 
Maya Müller er 43 år og uddannet cand.mag. i historie og religion, suppleret med en master i Public Governance fra Copenhagen Business School, hvor hun er tilknyttet som ekstern lektor.

Maya tiltræder stillingen på campus 1. december, hvor hun afløser uddannelsesleder Ann Due, som har fungeret som konstitueret rektor i en overgangsperiode.
 
”Jeg glæder mig til at komme i gang på Campus Bornholm og fortsætte det gode arbejde med at få samlet organisationen og skabe de bedste vilkår for både elevernes og medarbejdernes trivsel. Det ligger mig på hjerte, at mine medarbejdere bliver ved med at udvikle deres kompetencer og indgå i spirende læringsfællesskaber med hinanden. Jeg har en elevfokuseret tilgang til arbejdet og altid fokus på kerneopgaven, hvor vi bestræber os på at gøre de unge mennesker klar til fremtiden ved at give dem en dannelse for livet.” – fortæller Maya Müller om sit kommende arbejde. 
 
Direktør Inge Prip udtrykker stor tilfredshed med ansættelsen.
 
”Maya passer rigtig godt til den profil vi søgte efter, med en gymnasial baggrund, undervisningskompetence og ledelseserfaring. Skolen er inde i en positiv udvikling og det er vigtigt, at der fortsat er fokus på kvaliteten af vores gymnasiale uddannelser. Derudover har Maya vist stor interesse for det tværgående samarbejde på campus og for at samarbejde med andre aktører om Bornholms spændende udvikling.” 
 
På Campus Bornholm bliver Maya Müller leder for alle fire gymnasiale retninger, med i alt 68 tilknyttede undervisere.  

 

Model.Content.AltText