Fornem hæder til årets smedelærling fra JENSEN A/S

Fredag formiddag rejste 22-årige Oliver Nielsen til København for at modtage Metalindustriens Lærlingepris, som hvert år uddeles til landets dygtigste smedelærlinge.

Ud over familie og venner fik Oliver følgeskab af direktør Inge Prip, uddannelseschef Claus Jørgensen og uddannelsesleder Bo Steen Jensen, som overværede prisoverrækkelsen ved en storslået ceremoni i Dronningesalen i den Sorte Diamant.

Oliver blev indstillet til prisen af sin daværende mester Rasmus Mortensen fra JENSEN Danmark A/S, hvorfra han blev udlært i december 2021.

”Oliver har på både grundforløb og alle hovedforløb arbejdet med et kæmpe overskud og afsluttet samtlige forløb med høje karakterer. Da skuemestrene skulle måle A-mål samt måle og kontrollere vinkler på Olivers svendeprøve var alting 100% i orden. Oliver havde endda overskud til at lave en lille tillægsopgave, bare lige for at demonstrere sin dygtighed inden for svejsning og flammeskårede kanter, som nærmest ligner laserskæring. Udover at være en dygtig smed med høj faglighed har Oliver udvist rigtig godt kammeratskab og altid stået klar med en hjælpende hånd til sine medstuderende.” – lyder det bl.a. fra Rasmus Mortensen i sin udtalelse om Oliver.

 

Et stort og fortjent tillykke til Oliver, som ønskes alt godt for fremtiden.

På billedet ses Oliver i selskab med Rasmus Mortensen og Hans Kristian Munk fra JENSEN Danmark A/S.