Ny gymnasiebrochure

Velkommen til de gymnasiale uddannelser på Campus Bornholm

Campus Bornholm tilbyder dig et unikt uddannelsesmiljø i nye moderne rammer, som er indrettet og designet til at give dig de bedste betingelser for faglig og personlig udvikling.

"Vi arbejder målrettet på at din tid her på campus bliver fantastisk – både fagligt og socialt".


Vi tilbyder alle fire gymnasiale uddannelser; HHX, HTX og STX, som alle er adgangsgivende til de lange videregående uddannelser samt HF, som giver adgang til erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelserne.

Alle uddannelserne har hver deres faglige profil og obligatoriske fagrækker, og alt dette vil du finde informationer om i denne brochure.

Der er mange muligheder at vælge imellem, og det er en rigtig god idé at søge information om alle uddannelserne og drøfte det med familie og venner, inden du træffer dit valg.


Men uanset, hvilken uddannelse du vælger, vil du møde fællesskaber på tværs, det være sig ved fester, galla, fredagscafeer, koncerter, i elevrådet osv.


Campus Bornholm er en rummelig skole, hvor vi tilstræber at forskelligheder trives i gensidig respekt, og hvor alle kan være med. Vi er optaget af bæredygtighed, sundhed og gode fællesskaber, og vi møder alle elever med tillid, men også høje faglige forventninger til, at du med en solid faglig indsats, kan få det bedste udbytte af din gymnasieuddannelse.


Vi glæder os til at tage imod dig her på Campus Bornholm.

Venlig hilsen

Lisbeth Hvid-Christensen
Rektor & vicedirektør

Model.Content.AltText