Nyt iværksætter-kursus

Campus-kursus for nye og aktive iværksættere

Efter en pause på seks år gentager Campus Bornholm et populært kursus i iværksætteri. Kurset starter 31. januar 2022 består af tre undervisningsuger og henvender sig både til helt nye iværksættere og til personer med erfaring.

I løbet af kurset tages kursisterne gennem de basale grundstep, som kan bringe dem videre med deres planer.   

”Kurset kan hjælpe dig med bl.a. at få lavet en god dynamisk forretningsplan, budget samt præsentationsteknikker til fremtidigt brug. Inden du sætter hele din opsparing på spil, eller hvis du skal ud og låne penge til dit projekt, er det vigtigt at have belyst og arbejdet med alle grundstep”, siger Michael Jensen, der er en af de gennemgående undervisere på kurset.

Konkret kommer kursisterne til at arbejde med målgrupper, købebehov, salg, prissætning, markedsføring, budgetter, kontering og GPDR. Desuden er der tre tilføjelseskurser, som deltagerne kan tilmelde sig efter behov. Disse kurser handler om hjemmeside og grundlæggende webshop, billedbehandling og markedsføring via sociale medier.

”Kurset er ikke kun for dem, som sidder med en helt ny innovativ idé. Iværksætteri behøver som sådan ikke at være innovativt – kurset kan også være for personer, som overvejer at overtage virksomheder eller måske allerede er i gang med en virksomhed, men som måske ikke har haft overvejet en forretningsplan eller som måske står i en situation, hvor de skal bruge ekstra kapital for at gå all-in”, siger Michael Jensen.

”Da vi holdt kurset sidst i 2016, havde vi således både selvstændige, som var godt på vej men manglede sparring og den nødvendige undervisning for at komme videre og folk med nye, uafprøvede forretningsideer. Andre gik med tanken om at blive iværksætter og brugte kurset til at se, om ideen kunne holde. Sidst men ikke mindst var der også deltagere, som var i arbejde men ville starte hobby-virksomhed ved siden af”, siger Michael Jensen.

I løbet af kurset vil deltagerne også møde en række eksterne oplægsholdere – blandt andet den nye koordinator for LAG Bornholm og iværksætter Klaus H. Petersen, som vil fortælle om sine egne erfaringer som iværksætter og de muligheder LAG Bornholm giver nye iværksættere.

Læs mere om kurset her.

TILMELDING

Er du i beskæftigelse, skal du tilmelde dig via www.voksenuddannelse.dk - søg på kviknr. 400408Iværksæt310122

Er du ledig, skal du tilmelde dig via din sagsbehandler på Jobcentret.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Har du brug for mere information kontakt:
Konsulent og underviser Ea Holten Pedersen,
Mail: virksomhedsservice@cabh.dk
Tlf: 2327 1842

Uddannelsessekretær Susanne Pedersen
Mail: virksomhedsservice@cabh.dk
Tlf: 3065 0228