Vores nye direktør

Vi kan med stor glæde annoncere, at Martin Lasse Hansen Sieben er ansat som ny direktør pr. 15. august 2024. Med sig bringer Martin stor erfaring og værdifulde indsigter inden for uddannelsessektoren og er klar til at lede Campus Bornholm ind i en ny og spændende fremtid.

Udnævnelsen af den nye direktør blev enstemmigt godkendt i skolens bestyrelse den 6. juni. Bestyrelsesformand Charlotte Rønhof udtrykker sin personlige begejstring over, at have fundet den rette kandidat til stillingen som Campus Bornholms nye direktør:

”Jeg er rigtig glad for, at vi i dag kan præsentere Martin som vores nye direktør for Campus Bornholm. Martin har en dybtfølt interesse for Bornholm og er passioneret omkring styrkelsen af lokale forankringer, hvor hans stærke strategiske kompetencer og solide baggrund inden for topledelse i undervisningssektoren gør ham til det perfekte match for vores organisation.

Vi ser frem til at arbejde sammen med Martin og drage fordel af hans indsigt og lederskab, mens vi fortsætter arbejdet med at styrke skolen og bidrage til Bornholms bæredygtige udvikling.”

Som barn af øen glæder Martin sig meget til at vende hjem og åbne et nyt livskapitel for hele familien, som udover ham selv tæller hustruen Mette og seks sammenbragte børn, hvoraf de to yngste på henholdsvis 13 og 14 år vil flytte med til Bornholm. Om sin ansættelse giver Martin følgende ord til kende: 

”Det bliver rigtig godt at vende hjem og videreføre det fantastiske arbejde der er lagt, for at sikre gode uddannelsesmuligheder på Bornholm og styrke samarbejdsrelationerne i hele Danmark og ud over landets grænser.

Der ligger rigtig mange udviklingspotentialer i blandt andet energiø-projekterne og turismeområdet, som kan bidrage til den positive udvikling af skolens mange uddannelsestilbud til elever, studerende og kursister.

Jeg ser frem til at møde skolen og trække i arbejdstøjet til august, hvor jeg vil bestræbe mig på at bruge al min erfaring og viden til at styrke fællesskabet og inspirere arbejdet for at skabe de bedste uddannelsesmuligheder på Bornholm.”

Martin vil inden sin tiltrædelse medio august besøge Campus Bornholm for at hilse på alle medarbejdere.

Det lille CV

Martin Lasse Hansen Sieben er 51 år og født og opvokset i Rønne. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør på VUC Storstrøm og har bred erfaring både som underviser, leder og direktør.

  • Uddannet cand.mag. i historie og dansk
  • Masteruddannelse i Public Governance MPG
    (mangler masterprojektet)
  • Diplom i ledelse
  • Udgav i 2016 bogen ’20 skridt til bedre lærersamarbejde ’ gennem Dansk Psykologisk Forlag A/S